Toggle Nav
We merken dat het momenteel erg druk is bij de transportbedrijven. Het kan zijn dat je pakketje er een dag langer over doet dan je gewend bent. Excuses!

Ansichtkaarten met spot-UV lak

Wil je de mooiste ansichtkaarten met spot-UV lak drukken? Zo weet je zeker dat je ansichtkaarten hebt met een bijzondere afwerking! Met deze afwerking geef je de ansichtkaarten een subtiele en luxe uitstraling, perfect om op te vallen. Spot-UV lak, ook wel spotlak of spotvernis genoemd, is een doorzichtige lak die we op bepaalde gedeeltes op de ansichtkaarten aanbrengen, waardoor een deel van de ansichtkaarten een mooie glans krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een bedrijfslogo of andere illustratie op laten vallen. Zo kun je ansichtkaarten met spot-UV lak perfect gebruiken als uitnodiging voor een evenement of als een luxe kerstkaart! Ben je wel op zoek naar een bijzondere afwerking, maar is spot-UV lak niet helemaal wat je zoekt? Misschien zijn ansichtkaarten met foliedruk iets voor je, dat product vind je hier.


Kies het soort product

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk aanleverspecificaties

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Algemene aanleverspecificaties
  • Boorgat
  • Meerdere ontwerpen drukken