• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Ansichtkaarten met spot-UV lak

Vanaf €60,17

Wil je de mooiste ansichtkaarten met spot-UV lak drukken? Zo weet je zeker dat je ansichtkaarten hebt met een bijzondere afwerking! Met deze afwerking geef je de ansichtkaarten een subtiele en luxe uitstraling, perfect om op te vallen. Spot-UV lak, ook wel spotlak of spotvernis genoemd, is een doorzichtige lak die we op bepaalde gedeeltes op de ansichtkaarten aanbrengen, waardoor een deel van de ansichtkaarten een mooie glans krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een bedrijfslogo of andere illustratie op laten vallen. Zo kun je ansichtkaarten met spot-UV lak perfect gebruiken als uitnodiging voor een evenement of als een luxe kerstkaart!

Ben je wel op zoek naar een bijzondere afwerking, maar is spot-UV lak niet helemaal wat je zoekt? Misschien zijn ansichtkaarten met foliedruk iets voor je, dat product vind je hier.Lees meer

Kies het soort product

Productie van foliedruk

Als je bij ons ansichtkaarten met spot-UV lak laat drukken, weet je zeker dat de ansichtkaarten door een HP Indigo drukpers gedrukt zijn. Deze persen staan garant voor topkwaliteit digitaal drukwerk. Zo kun je al vanaf één ansichtkaart met spot-UV lak drukken bij ons! Omdat spot-UV lak hard wordt is het niet mogelijk om dit aflopend, tot de snijrand, door te laten lopen. Bij het snijden zal dit afbreken waardoor je hele lelijke randen krijgt.Zodra de ansichtkaarten gedrukt zijn op de drukvellen, worden ze schoongesneden naar het gekozen formaat. Kies je voor een gestreken papiersoort, zoals MC mat, enkelzijdig of dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton? Dan wordt de gestreken kant van het papier altijd gelamineerd. Na het eventueel lamineren brengen we de spot-UV lak aan op de ansichtkaarten. Voor een uniek effect kan je ook ansichtkaarten met spot-UV lak drukken op ongestreken King HVO papier. Op dit ongestreken papier brengen we een extra dikke laklaag aan omdat dit papier de lak iets absorbeert. Deze papiersoort kan dan ook niet gelamineerd worden.

Samples van foliedruk

Hebben we je interesse gewekt met spot-UV lak, en ben je benieuwd hoe dit eruit ziet en voelt? Vraag dan hier de gratis sample box aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Andere afwerkingen

Naast spot-UV lak kun je ook een aantal andere afwerkingen kiezen bij het drukken van ansichtkaarten met spot-UV lak. Zo kun je er voor kiezen om de hoeken van de ansichtkaarten te laten afronden, voor een speels effect. Ga je de ansichtkaarten met spot-uv lak gebruiken als label voor kleren of een fles wijn? Laat dan eenvoudig een boorgat aanbrengen in de ansichtkaarten, zodat je deze met een lint of touwtje kunt bevestigen. Lees hieronder precies hoe je drukwerk met een boorgat bij ons aanlevert:

Aanleveren van ansichtkaarten met spot-UV lak

Ga je de mooiste ansichtkaarten laten drukken met spot-UV lak? Let wel op onze speciale aanleverspecificaties voor spot-UV lak, deze vind je via de link hieronder:

Meer informatie

Heb je nog vragen over ansichtkaarten met spot-UV lak, de papiersoorten, de afwerkingen of over iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!