Toggle Nav
Bezig met laden...

5 Tips voor de mooiste kerstkaarten!

5 Tips voor de mooiste kerstkaarten

Tip 1: Kies een luxe afwerking zoals goudfolie, zilverfolie of bronsfolie

Wil je de kerstkaarten een extra schitterend effect geven? Ansichtkaarten met foliedruk vallen extra op. Goudfolie leent zich perfect voor de kerstdagen. Wil je iets compleet anders? Kies dan voor bronsfolie of zilverfolie. Ansichtkaarten met foliedruk kun je ook laten drukken op een ongestreken papiersoort, zodat je een mooie natuurlijke uitstraling krijgt en de foliedruk er extra uitspringt!

Tip 2: Denk aan het milieu

De kerstdagen zijn vlak voor de jaarwisseling, perfect om alvast wat goede voornemens in de praktijk te brengen. Zo kun je ook kerstkaarten drukken op PaperWise (gerecyclede uitstraling) papier. Dit is een papiersoort gemaakt van landbouwafval en zorgt er voor dat de restjes van de oogst gebruikt worden om een mooie papiersoort te maken.

Tip 3: Kies een afwijkend formaat kerstkaart

Elk jaar ontvang je meerdere kerstkaarten in het standaard A6 formaat, die kennen we nu wel. Bij ons kies je eenvoudig je eigen formaat, zonder meerkosten. Kies bijvoorbeeld voor een vierkante kerstkaart, of een extra lange. Zo val je extra op!

5 Tips voor de mooiste kerstkaarten

Tip 4: Personaliseer alle kerstkaarten

Heb je dit jaar wel genoeg geschreven? Laat dan je kerstkaarten personaliseren met het adres en de aanhef. Voor een enkele kaart die je niet in een envelop doet is dit perfect; postzegeltje plakken en je bent klaar!

Tip 5: Bestel kerstkaarten op tijd

Wij leveren je kerstkaarten natuurlijk heel snel af, maar de post heeft het vaak rond de kerstdagen erg druk. Bestel je kerstkaarten op tijd, zodat je zeker weet dat de kerstkaarten op tijd op de deurmat vallen!

Vragen?

Heb je nog vragen over kerstkaarten drukken, foliedruk, personaliseren of wil je ons alvast fijne kerstdagen wensen? Neem dan even contact met ons op!