Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

Visitekaartjes met Spot-UV lak

Voor unieke visitekaartjes kies je voor visitekaartjes met Spot-UV lak! Deze doorzichtige lak laat je visitekaartjes nét iets meer opvallen tussen de kaartjes van alle anderen. Met Spot-UV lak maken we bepaalde gedeeltes van je visitekaartjes hoogglanzend. Kies er bijvoorbeeld voor om je logo er hiermee uit te laten springen. Spot-UV glanst prachtig tegenover het matte papier. Je kan er ook voor kiezen om je Spot-UV kaartjes op een ongestreken papiersoort zoals King HVO of Polare te drukken, voor extra veel contrast.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Visitekaartjes met Spot-UV lak

Begin opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Wijzig hier het aantal verschillende ontwerpen/varianten.
Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Wijzig hier het aantal verschillende ontwerpen/varianten.
Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet u het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren.

Samenvatting

Alle details

Visitekaartjes met Spot-UV lak drukken

Productinformatie

Spot-UV lak is een glanzende lak die bepaalde elementen in jouw ontwerp in de spotlight zet. Zo is jouw visitekaartje niet te missen! De glanzende afwerking wordt aangebracht waar jij dit wilt. Spot-UV is perfect om je logo of tekst te laten glimmen. Je kan zelfs ook hele illustraties laten lakken! Neem eens een kijkje bij onze Meesterwerken voor Spot-UV inspiratie.

Wil je wel een visitekaartje dat opvalt, maar is Spot-UV lak niet precies wat je zoekt? Misschien zijn dan visitekaartjes met foliedruk iets voor jou. Natuurlijk kun je ook voor standaard visitekaartjes drukken bij ons terecht! Wil je liever een groter formaat met deze mooie afwerking? Kijk dan eens bij kaarten met Spot-UV lak, of bekijk al ons drukwerk met Spot-UV lak.

Toon alle productinformatie

Uitlegvideo over Spot-UV business kaartjes

Als je benieuwd bent hoe Spot-UV glanst in een video, bekijk dan het filmpje hieronder!

Papierkeuze 

Bij online drukker PeterPrint kun je voor Spot-UV visitekaartjes kiezen uit verschillende gestreken (gladde) papiersoorten en een ongestreken (ruwe) papiersoort. Op gestreken papier raden we je aan om je product te lamineren. We lamineren je drukwerk dan mat, wat zorgt voor een prachtig contrast met de glanzende delen van je drukwerk. Wil je liever een ruwere uitstraling om de Spot-UV lak er nog meer uit te laten springen? Dan kun je kiezen voor het ongestreken papiersoort King HVO. 

Alle papiersoorten waar je Spot-UV visitekaartjes op kan laten drukken op een rijtje:

Productie van visitekaartjes met Spot-UV lak

Ben je op zoek naar de hoogste kwaliteit visitekaartjes met Spot-UV lak? Dan zit je bij ons goed. Wij drukken alleen op HP Indigo drukpersen, wat zorgt voor altijd topkwaliteit drukwerk. Omdat deze persen erg flexibel zijn is het mogelijk om zelfs al voordelig een kleine oplage visitekaartjes met Spot-UV lak te bestellen. Traditioneel wordt het aanbrengen van Spot-UV lak gedaan met een zeefdruk, maar dit is tijdrovend en zeer kostbaar. Wij gebruiken een digitale Spot-UV machine die geen zeef meer nodig heeft! En daarom betaal jij niet de hoge opstartkosten voor je visitekaartjes.

Hoe werkt het precies? Eerst drukken we je drukwerk in fullcolour, daarna lamineren we het eventueel nog. Vervolgens gaan de gedrukte vellen naar de Spot-UV machine waar de Spot-UV lak wordt aangebracht op de plekken die jij hebt aangegeven. Er wordt UV-licht gebruikt om de speciale spotlak direct te kunnen drogen na het drukken. De spotlak ligt er echt bovenop, wat het ook voelbaar maakt. Zodra wij de visitekaartjes gedrukt hebben, worden deze schoongesneden naar het bestelde formaat. 

Ontwerptips voor Spot-UV business kaartjes

Op de plek waar jouw Spot-UV ontwerp komt, loopt de kleur van jouw oorspronkelijke ontwerp eronder gewoon door. Je kan ervoor kiezen om de plek onder de Spot-UV dezelfde kleur te laten als de rest van de achtergrond. Bij het ongestreken King HVO papier worden de met Spot-UV bedrukte onderdelen vaak wat donkerder dan de onderdelen waar geen lak komt. Bij gestreken papiersoorten is Spot-UV vooral te zien als je het beweegt in het licht. Een heel tof effect! Wil je je Spot-UV nog meer laten knallen? Kies dan voor een contrasterend kleurtje onder de Spot-UV, waardoor het ontwerp met de lak er nog meer uitspringt! 

Samples van Spot-UV lak

Wil je Spot-UV lak van dichtbij zien en voelen? Bestel dan ons Sampleboek, hier beleef je al onze papieren en afwerkingen op kunstzinnige wijze!

Andere afwerkingen

Ben je op zoek naar een speels effect voor je visitekaartjes met Spot-UV lak? Laat dan de hoeken van de kaartjes afronden. Zo weet je zeker dat de hoeken ook mooi blijven. Wil je dat je visitekaartjes ook lekker aanvoelen? Kies er dan voor om de visitekaartjes te laten lamineren met soft touch mat. Zo krijg je een fluwelen toplaag waar je niet meer vanaf kan blijven. Hiermee valt de Spot-UV ook nog eens extra op, omdat de glans contrasteert met het matte laminaat!

Geef je een visitekaartjes een unieke vorm met gestanste visitekaartjes. Wil je gestanste visitekaartjes met Spot-UV lak drukken? Neem dan contact met ons op.

Aanleveren van business cards met Spot-UV lak

Wil je iets laten drukken met deze bespottelijk mooie afwerking? Dan is het handig om even de aanleverspecificaties door te nemen, zodat je zeker weet dat de Spot-UV goed wordt toegepast. De aanleverspecificaties vind je hier: aanleverspecificaties visitekaartjes met Spot-UV lak. Ook leggen we aanbrengen van Spot-UV lak graag aan je uit in onze video’s voor de ontwerpprogramma’s InDesign en Illustrator. Het is onder andere belangrijk dat je overdruk instelt voor de Spot-UV-objecten in je bestand, omdat er anders witte randjes om je Spot-UV lak kunnen ontstaan. Je leest alles over overdruk in onze blog.

Meer informatie

Ben je nog niet helemaal overtuigd, of heb je vragen over visitekaartjes met Spot-UV lak? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Visitekaartjes drukken Visitekaartjes met foliedruk Visitekaartjes met eigen stansvorm

reviews

Alle reviews

15 apr. 2024

10

/ 10

"Ik heb de ansichtkaarten voor mijn opstartende zaak vandaag ontvangen en ze zien er fantastisch uit! De kleuren zijn net zoals ik ze had doorgegeven, alles is heel mooi afgewerkt en de website heeft mij enorm geholpen bij het plaatsen van mijn bestelling. Vervolgbestellingen lopen sowieso via jullie, bedankt!"

EmmaLou

12 apr. 2024

9

/ 10

"Duidelijke service en top kwaliteit. "

Lois Tacke

11 apr. 2024

10

/ 10

"Peter Print is an amazing printer - Wonderful quality of printing, and impeccable service and collaboration. Have worked with them for a few years - can warmly recommend them any time. "

Stichting MuziCan

12 mrt. 2024

10

/ 10

"Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook is de bestandscontrole achteraf heel erg fijn, zo werd er ontdekt dat de rotatie van een kaartje verkeerd was en kreeg ik nog de mogelijkheid om dit aan te passen, superfijn!"

Studio Staartmees

12 mrt. 2024

10

/ 10

"Kwalitatief drukwerk, enorm gebruiksvriendelijke website en snelle levering."

Kelsey

29 feb. 2024

10

/ 10

"Omdat jullie een snelle, nette, klantvriendelijke, kwalitatieve en super fijne printservice bieden! "

Laura van Evelingen

14 feb. 2024

10

/ 10

"fijne klantenservice, denken mee en reageren snel, kwalitatieve prints met veel opties, precies wat ik had gehoopt en verwacht"

Amanda

14 feb. 2024

10

/ 10

"Altijd snel en super fijne service met hoogwaardige print en papier!"

Lou

09 feb. 2024

10

/ 10

"Zeer correcte en eerlijke service. Mooie kwaliteit"

Brand New

09 feb. 2024

10

/ 10

"Prettige site, prima prijzen, levertijden en kwaliteit, goed bereikbaar voor advies. "

K2 Partners in Communicatie / Karin Kamman

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies
Logo PeterPrint wit outline