Posters met foliedruk

Dit is wel héél bijzonder: posters met foliedruk. Wanneer je een poster met het unieke foliedruk bij ons laat drukken heb je de keuze uit 8 verschillende kleuren: goudfolie, zilverfolie, bronsfolie, roségoudfolie, blauwfolie en zwartfolie. Maar je kan ook kiezen uit twee van onze holografische folies. Ook heb je de keuze uit een aantal gestreken (gladde) papiersoorten in ons assortiment, of ga voor een ongestreken papiersoorten die geschikt zijn voor foliedruk: King HVO, Polare en Tintoretto Deluxe. Zo creëer je mooi contrast tussen het matte papier en de prachtige glinstering van de foliedruk. Qua formaat kies je uit verschillende opties: van A4 tot en met B2 formaat, of vul gewoon je eigen afmetingen in. Wat dacht je van een A2 poster, A3 poster of een A4 poster? We versturen je posters plat verpakt.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor foliedruk

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Algemene aanleverspecificaties
  • Meerdere ontwerpen drukken