Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Bestelling plaatsen

Ik houd van gemak en snelheid. Daarom kun je hier eigenlijk bijna alles zelf doen. Dat houdt de prijzen lekker laag. Zodat je 24/7 en overal je drukwerk kunt berekenen en bestellen.

Ik houd van gemak en snelheid. Daarom kun je hier eigenlijk bijna alles zelf doen, wat de prijs laag houdt en ervoor zorgt dat je 24/7 en overal je drukwerk kunt berekenen en bestellen. Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig: ga naar Alle producten en kies je gewenste product. Aan de hand van je keuze komen er meer opties tevoorschijn. Zo kies je het formaat, papiersoort, bedrukking en extra afwerkingen. Bij elke stap krijg je extra informatie om je keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Na het kiezen van de specificaties komt er een lijst met prijzen voor vaste oplages. Je kunt ook zonder meerprijs een eigen (aparte) oplage invullen. Bij de prijsopgave staat ook de verwachte leverdatum. Daarnaast kun je de hele lijst opslaan in je account en naar jezelf e-mailen. Zo kun je het later alsnog makkelijk bestellen zonder de specificaties opnieuw in te vullen. Vervolgens kun je het afleveradres, een referentie en je betaalmethode kiezen. Na het afronden van je bestelling kun je de bestanden uploaden.

Probeer het gewoon eens, dan zie je meteen hoe makkelijk het werkt. Als je er niet uit komt dan kun je altijd even contact opnemen, er is altijd wel iemand die je snel weer verder helpt.

Terug naar klantenservice

Twv
€20
Sample box

Gratis Sample Box

Bestel een uitgebreid pakket met papiermonsters
t.w.v. €20,00:

  • Alle papiersoorten
  • Alle drukwerkkwaliteiten
  • Speciale afwerkingen
Bestel gratis