• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Bestelling plaatsen

Ik houd van gemak en snelheid. Daarom kun je hier eigenlijk bijna alles zelf doen. Dat houdt de prijzen lekker laag. Zodat je 24/7 en overal je drukwerk kunt berekenen en bestellen.Ik houd van gemak en snelheid. Daarom kun je hier eigenlijk bijna alles zelf doen, wat de prijs laag houdt en ervoor zorgt dat je 24/7 en overal je drukwerk kunt berekenen en bestellen. Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig: ga naar Alle producten en kies je gewenste product. Aan de hand van je keuze komen er meer opties tevoorschijn. Zo kies je het formaat, papiersoort, bedrukking en extra afwerkingen. Bij elke stap krijg je extra informatie om je keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Na het kiezen van de specificaties komt er een lijst met prijzen voor vaste oplages. Je kunt ook zonder meerprijs een eigen (aparte) oplage invullen. Bij de prijsopgave staat ook de verwachte leverdatum. Daarnaast kun je de hele lijst opslaan in je account en naar jezelf e-mailen. Zo kun je het later alsnog makkelijk bestellen zonder de specificaties opnieuw in te vullen. Vervolgens kun je het afleveradres, een referentie en je betaalmethode kiezen. Na het afronden van je bestelling kun je de bestanden uploaden.Probeer het gewoon eens, dan zie je meteen hoe makkelijk het werkt. Als je er niet uit komt dan kun je altijd even contact opnemen, er is altijd wel iemand die je snel weer verder helpt.Terug naar klantenservice