• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Bestelling wijzigen of annuleren

Heb je een bestelling geplaatst, en wil je hierin nog iets wijzigen of wil je de hele bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.Ik heb het verkeerde product besteld

Als je een product met verkeerde specificaties hebt besteld dan kunnen we het beste je order even annuleren en crediteren. Stuur ons gerust een mailtje met je ordernummer en het verzoek om de order te crediteren. We zorgen dat je een creditnota ontvangt en het betaalde bedrag staat binnen een paar dagen weer op je rekening.Ik wil het bestand nog aanpassen

Als je bestelling de status ‘In productie’ of ‘Voltooid’ heeft dan kunnen we je bestand helaas niet meer aanpassen omdat dit al op de pers ligt of zelfs al verstuurd is.Ik heb nog niks geüpload en wil mijn bestelling annuleren

Kom je niet helemaal uit de aanlevering van het bestand of heb je het drukwerk toch niet meer nodig? Dan kunnen we het beste je order even annuleren en crediteren. Stuur ons gerust een mailtje met je ordernummer en het verzoek om de order te crediteren. We zorgen dat je een creditnota ontvangt en het betaalde bedrag staat binnen een paar dagen weer op je rekening.