Afwerking

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Grote foliedruk update in ons assortiment

Altijd al gedroomd van een regenboogeffect op je drukwerk? Tintoretto fan, maar mist er soms nog iets? Of is jouw lievelingskleur fonkelend koningsblauw? Je stoutste drukwerkdromen worden werkelijkheid. We hebben namelijk een heel grote update voor foliedruk: maar liefst 4 nieuwe foliesoorten en 2 nieuwe papiermogelijkheden voor foliedruk en Spot-UV lak! Lees snel verder om erachter te komen welke dit zijn.

Lees blog

Drukwerk stansen doen we zo!

Wil je bijzonder drukwerk maken? Iets waarmee je ontwerp direct in het oog springt? Dan is het gaaf om hiervoor een geheel eigen vorm te gebruiken. Door je drukwerk te stansen, zit je niet vast aan vaste formaten en kun je je creativiteit de vrije loop laten. In deze blog leggen we je uit hoe stansen werkt, welke manieren van stansen er zijn en helpen we je op weg met bestellen van stansdrukwerk. Lees snel verder!

Lees blog

Ronde hoeken bij je drukwerk: rondhoeken!

Ronde hoekjes geven net dat extraatje aan je drukwerk. Dit kunnen wij voor je doen door je drukwerk te rondhoeken. Denk bijvoorbeeld aan een gerondhoekt visitekaartje of ansichtkaarten. Niet alleen leuk, maar het maakt je drukwerk ook minder kwetsbaar! Meer weten over rondhoeken? Lees dan snel verder!

Lees blog