Toggle Nav

Afwerking

Bezig met laden...

Goed dat je mijn blog hebt gevonden. Hier vertel ik je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. Ik ben namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren!

Foliedruk: Luxe afwerking voor je drukwerk!

Een kader om je drukwerk

Foliedruk is een manier om je drukwerk een exclusieve uitstraling te geven. Bij PeterPrint zijn we hier dol op! Perfect voor luxe ansichtkaarten of een visitekaartje dat echt moet opvallen. Omdat we een digitale manier van foliedrukken gebruiken zit je niet met extreem hoge startkosten. Je hebt keuze uit drie kleuren digitale foliedruk: goudfolie, zilverfolie en bronsfolie. We vertellen je er alles over!

Lees blog

Drukwerk stansen doen we zo!

Peter Stansvorm

Wil je echt wat bijzonders met je drukwerk? Iets waarmee je ontwerp direct in het oog springt? Dan is het gaaf om hiervoor een geheel eigen vorm te gebruiken. Door je drukwerk te stansen, zit je niet vast aan vaste formaten en kun je je creativiteit de vrije loop laten. Lees snel verder!

Lees blog

Drukwerk lamineren

Glanzend Laminaat

Je hebt er vast wel eens van gehoord: drukwerk lamineren. Hierdoor wordt je drukwerk een stuk minder kwetsbaar en het zorgt voor een luxe uitstraling. Maar, wat is lamineren nou precies? En hoe gaat het in zijn werk? We leggen het je graag even uit!

Lees blog

Rondhoeken

Rondhoeken

Ronde hoekjes geven net dat extraatje aan je drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan een gerondhoekt visitekaartje, zodat je visitekaart op een pasje lijkt. Niet alleen super leuk, maar het maakt je drukwerk ook minder kwetsbaar! Meer weten over rondhoeken? Lees dan snel verder...

Lees blog