• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Ansichtkaarten met foliedruk

Vanaf €51,06

Laat de mooiste ansichtkaarten met foliedruk drukken bij PeterPrint. Wanneer je foliedruk kiest, kun je kiezen uit goudfolie, roségoud folie, zilverfolie of brons folie om jouw kaarten precies de juiste uitstraling te geven. Ideaal als je bijvoorbeeld een luxe uitnodiging wilt laten drukken, of om een geboortekaartje een unieke uiterlijk te geven. Ben je benieuwd wat wij kunnen op het gebied van foliedruk, en wat je kunt verwachten bij elke soort? Lees hieronder meer over goudfolie, roségoud folie, zilverfolie en brons folie.Lees meer

Kies het soort product

Productie van foliedruk

Bij PeterPrint drukken we op HP Indigo digitale drukpersen. Deze persen leveren kwaliteit vergelijkbaar met een offset drukpers, maar met de flexibiliteit van een printer. Wil je bijvoorbeeld 1 exemplaar drukken? Dat is geen enkel probleem! Ook meerdere ontwerpen ansichtkaarten met foliedruk is mogelijk, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Ideaal voor het drukken van kleine oplages!Na het drukken gaan de vellen naar de afwerking. Hier wordt er eventueel eerst gelamineerd waarna de folie wordt aangebracht. Dit gebeurt met een nieuwe digitale techniek waardoor je veel lagere opstartkosten hebt dan bij traditioneel foliedrukken. Er wordt eerst een primer aangebracht zodat de folie goed hecht en alleen blijft zitten op de plaatsen waar je de folie wilt hebben. Daarna wordt de folie aangebracht. Als laatste stap wordt de folie gecoat met een glanzende lak, waardoor het krasbestendig wordt en geeft het een mooi 3D effect waardoor het lijkt alsof de folie er bovenop ligt

Samples van foliedruk

Wil je eerst samples zien om te kijken hoe jouw ansichtkaarten in combinatie met foliedruk worden gedrukt? Vraag dan hier de gratis sample box aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Aanleveren van foliedruk ansichtkaarten

Voor foliedruk gelden wel speciale aanleverspecificaties. Het is dus belangrijk dat je een ervaren gebruiker bent van Adobe InDesign. De aanleverspecificaties vind je hieronder en rechts op de pagina:

Foliedruk

Ben je er uit, en ga je ansichtkaarten met foliedruk laten drukken? Je kunt bij ons kiezen uit goudfolie, roségoud folie, zilverfolie of brons folie, ideaal om het drukwerk op te laten vallen. Of het nou een geboortekaartje, uitnodiging of trouwkaart is, foliedruk is de keuze voor opvallend drukwerk!

Afwerking

Wil je de ansichtkaarten met foliedruk ook laten voorzien van een andere afwerking? Dat kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het afronden van de hoeken, voor een speels effect. Of laat de ansichtkaarten met foliedruk voorzien van een mat laminaat. Dit beschermt de kaart beter tegen invloeden van buitenaf, en zorgt dat deze minder snel beschadigt. Ideaal als de ansichtkaarten met foliedruk door een aantal handen moet gaan.

Meer informatie

Wil je meer informatie over ansichtkaarten met foliedruk, de soorten foliedruk die we aanbieden, het drukken met witte inkt of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!